Evenementbeveiliging

EVENEMENT BEVEILIGING

Evenementenbeveiliging

Een veilig evenement waar bezoekers zich welkom voelen, dat is waar Europe Event Security in gespecialiseerd is. Onze medewerkers zijn erin getraind om de wens van de opdrachtgever, de veiligheid en de beleving van de bezoekers optimaal met elkaar te combineren. Waardoor u met een goed gevoel terug kunt kijken op uw evenement.

De focus van Europe Event Security ligt hierbij niet alleen op de zakelijke markt en sportevenementen. Maar ook uw feest of dance event is bij ons in goede handen.

Crowdmanagement en planvorming

Ons dienstverlening is uitgebreider dan alleen het leveren van evenementenbeveiligers. Nog voordat het evenement begint staan wij graag voor u klaar. Wij weten alles van crowdmanagement en zijn helemaal thuis in het maken van  veiligheidsplannen en beveiligingsplannen. Ook kunnen wij u helpen in het vergunningsaanvraag traject bij de overheid. We denken graag met u mee en we zijn altijd bereikbaar als u advies nodig hebt.

Wilt graag meer weten?

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij precies voor uw evenement kunnen betekenen.

 

 

 

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact op!

Wij helpen u graag verder en zoeken samen met u naar een passende beveiligingsoplossing!