Het Team

Wij stellen ons graag aan u voor!

Alexander Arts

Eigenaar

Ik ben Alex en werk nu 24 jaar in de beveiliging, ik heb ervaring opgedaan van beveiliger tot manager en alle lagen ertussen.
De laatste 10 jaar heb ik me gespecialiseerd in de evenementen beveiliging en ben ik werkzaam geweest bij een van de grootste evenementen beveiliging organisaties van Nederland als senior projectmanager en op deze manier heb ik veel ervaring en kennis kunnen opdoen op het gebied van crowd management en beveiligingsvraagstukken.

In deze functie was ik medeverantwoordelijk voor grote evenementen als Defcon 1, Mysteryland, Decibel, Welcome tot he Future, Concert at Sea en nog vele andere mooie evenementen.

Maar ondanks de charme van de grote meerdaagse evenementen bleef ik me vooral richten op de evenementen waar kwaliteit boven kwantiteit stond. Waar je het verschil kan maken door mee te denken met de opdrachtgever en waar klantbeleving centraal staat, denk hierbij aan koninklijke bezoeken op diverse locaties, bedrijfsbijeenkomsten, beurzen en de inhuldiging van Koning Willem Alexander in de grote Kerk in Amsterdam.

Ik zou het leuk vinden als we eens live met elkaar kennis kunnen maken.

Tayfur Yumusak

Eigenaar

Ik ben Tayfur en 22 jaar werkzaam in de beveiliging. Ik ben zelf begonnen als beveiliger op verschillende departementen van de rijksoverheid.

Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest als beveiliger ben ik Europe Top Security gestart.

ETS is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf waar 60 beveiligers fulltime aan het werk zijn bij diverse opdrachtgevers zoals: Jumbo, Securitas, Trigion en Seris.

Het leveren van kwaliteit is iets dat ook bij mij altijd centraal gestaan heeft tijdens het oprichten en laten groeien van ETS.

Doordat we deze visie samen delen was het voor ons dan ook vanzelfsprekend om samen Europe Event Security op te richten.

Nico Gerritsen

Projectmanager

Hallo, ik ben Nico en ik ben projectmanager bij Europe Event Security.

In 1990 heb ik na wat jaren als portier gewerkt te hebben mijn beveiligingsdiploma gehaald.
Na het behalen van mijn diploma mocht ik meteen ervaring gaan opdoen bij verschillende grote opdrachtgevers zoals ID&T en Circuit Zandvoort.

In 1998 ben ik een bedrijf begonnen in honden beveiliging en heb ik erg leuke projecten mogen doen zoals de verfilming van de lift, Big Brother, en de beveiliging van Six Flags in de nachten.

In 2002 ben ik weer in dienst gegaan en mocht ik mijn werkzaamheden voortzetten als coördinator beveiliging. Na een wisseling van werkgever en een fusie kreeg ik in 2013 de functie projectleider en werkte ik voor grote opdrachtgevers zoals ID&T, B2S en Qdance en heb ik ook kennis gemaakt met de zakelijke markt bij opdrachtgevers zoals KPMG, World Trade Center en World Forum Ook ben ik opgeleid als stage begeleider.

Nu ik werkzaam ben als projectmanager bij Europe Event Security ben ik verantwoordelijk voor de beveiliging op diverse leuke evenementen, het aansturen van een team beveiligers en kan je me tegenkomen bij opdrachtgevers zoals Easy Fairs, Libema, Truck Magazine, Poweline, Animecon en meer. Gastheerschap, kwaliteit en doorzettingsvermogen is voor mij hierbij erg belangrijk.

Hoop u snel ook eens tegen te komen!