Nico Gerritsen

Nico Gerritsen

Projectmanager

Over mij

Hallo, ik ben Nico en ik ben projectmanager bij Europe Event Security.

In 1990 heb ik na wat jaren als portier gewerkt te hebben mijn beveiligingsdiploma gehaald.

Na het behalen van mijn diploma mocht ik meteen ervaring gaan opdoen bij verschillende grote opdrachtgevers zoals ID&T en Circuit Zandvoort.

In 1998 ben ik een bedrijf begonnen in honden beveiliging en heb ik erg leuke projecten mogen doen zoals de verfilming van de lift, Big Brother, en de beveiliging van Six Flags in de nachten.

In 2002 ben ik weer in dienst gegaan en mocht ik mijn werkzaamheden voortzetten als coördinator beveiliging. Na een wisseling van werkgever en een fusie kreeg ik in 2013 de functie projectleider en werkte ik voor grote opdrachtgevers zoals ID&T, B2S en Qdance en heb ik ook kennis gemaakt met de zakelijke markt bij opdrachtgevers zoals KPMG, World Trade Center en World Forum Ook ben ik opgeleid als stage begeleider.  

Nu ik werkzaam ben als projectmanager bij Europe Event Security ben ik verantwoordelijk voor de beveiliging op diverse leuke evenementen, het aansturen van een team beveiligers en kan je me tegenkomen bij opdrachtgevers zoals Easy Fairs, Libema, Truck Magazine, Poweline, Animecon en meer. Gastheerschap, kwaliteit en doorzettingsvermogen is voor mij hierbij erg belangrijk.

Hoop u snel ook eens tegen te komen!