Alexander Arts

Eigenaar

Alex

Eigenaar

OVER MIJZELF

Ik ben Alex en werk nu 24 jaar in de beveiliging, ik heb ervaring opgedaan van beveiliger tot manager en alle lagen ertussen.
De laatste 10 jaar heb ik me gespecialiseerd in de evenementen beveiliging en ben ik werkzaam geweest bij een van de grootste evenementen beveiliging organisaties van Nederland als senior projectmanager en op deze manier heb ik veel ervaring en kennis kunnen opdoen op het gebied van crowd management en beveiligingsvraagstukken.

In deze functie was ik medeverantwoordelijk voor grote evenementen als Defcon 1, Mysteryland, Decibel, Welcome tot he Future, Concert at Sea en nog vele andere mooie evenementen.

Maar ondanks de charme van de grote meerdaagse evenementen bleef ik me vooral richten op de evenementen waar kwaliteit boven kwantiteit stond. Waar je het verschil kan maken door mee te denken met de opdrachtgever en waar klantbeleving centraal staat, denk hierbij aan koninklijke bezoeken op diverse locaties, bedrijfsbijeenkomsten, beurzen en de inhuldiging van Koning Willem Alexander in de grote Kerk in Amsterdam.

Ik zou het leuk vinden als we eens live met elkaar kennis kunnen maken.